Mijn ‘dagelijkse’ makeup

Mijn ‘dagelijkse’ makeup

Allereerst: ik draag niet iedere dag make-up. Ik ga ook gewoon de deur uit zonder (nja, wel mijn wenkies dan). Ik vind persoonlijk dat ik er dan wat frisser uitzie. Daarbij is make-up voor mij ook een rust momentje in mijn ochtendroutine. Ik ben geen ochtendmens, dus als ik erg vroeg op moet staan, kan het soms wat haasten zijn. Het moment dat ik na het douchen mijn make-up op doe, is dan mijn rust moment. Aan mindfull ontbijten doe ik namelijk niet.

Wat ik allemaal op dit moment gebruik:

Foundation: Kiko Milano
Blush: Sleek
Blush pallet: Action
Oogschaduw/ gebruik ik als highlighter: Catrice
Wenkbrauwpoeder: Hema
Mascara: Essence
Oogpotlood: Essence
Fixing spray: Catrice

Ik ben geen make-up guru of hoe je het ook noemt. Heb er ook niet heel veel verstand van. Ik draag mijn make-up zoals ik dat prettig vind. Ik geef niet veel om het merk, het product moet doen wat ik ervan verwacht. Als ik daar soms wat meer voor moet betalen doe ik dat graag.

Ik vind het ook prettig dat je make-up kan gebruiken zoals je zelf wilt, althans dat is mijn mening. In mijn oogschaduwpalet zit een mooie goud kleur. Die werkt voor mij perfect als highlighter. In het blushpallet van de action, zit een hele mooie peach roze kleur. Die perfect matcht met mijn huid, dit is ook de enige kleur op dit pallet dat ik gebruik. Op de foto kun je zien welke het is haha.

Ik ben ook helemaal fan van nepwimpers. Het nadeel ervan vind ik dat mijn eigen wimpers ervan breken.

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19363397/?claim=4t4jg8tayrn”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: