Investeren in comfort en kwaliteit van leven

Investeren in comfort en kwaliteit van leven

Investeren in jezelf.

Noice cancelling hoofdtelefoon.

Al een lange tijd heb ik een noicecancelling headphone op mijn wishlist staan. Met deze hoofdtelefoon kun je achtergrond ruis onderdrukken. Dit zijn voornamelijk voorspelbare geluiden. Dus pratende mensen hoor je zachter, maar het gedender van de trein, het geluid van een afzuigkap, gezoem van een koelkast of de motor van een vliegtuig hoor je niet/nauwelijks meer.  Met muziek of een podcast aan ben ik vrijwel helemaal in mijn eigen bubbel.

Ondanks dat ik een auto heb, reis ik op zijn tijd met de trein. Ik vind het comfortabel om in de trein te zitten. Lekker een stuk te kunnen lezen of schrijven in de stilte coupe. Het reizen gaat stukken beter inmiddels dan een jaar terug. Ik heb minder last van alle prikkels. Toch vind ik het fijn om mij zo nu en dan te kunnen afsluiten. Dat ik de stilte zelf kan opzoeken wanneer ik dit zou willen.

Bewust leven in stilte

Ik ga steeds bewuster met mijn geld om en vind het belangrijk om mijn geld goed uit te geven. Naast mooie ervaringen, reizen en zelfontwikkeling. Vind ik comfort erg belangrijk in mijn leven. Overbodige prikkels kosten mij vaak energie en hoe fijn is het om je dan af te kunnen sluiten. Als je erover nadenkt heb je overal waar je komt veel prikkels zoals bijvoorbeeld in de supermarkt.

Wat ik ervaar in stilte:

  • Meer aandacht voor mijzelf
  • Focus
  • Ik kan opladen
  • Alles valt meer op zijn plaats
  • Ruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: