Search of light.

De avond valt als een donkere deken over mij heen. Het komt samen met gevoelens van onzekerheid en ergens onveiligheid. Het verlies van controle of is het soms eenzaamheid? Angst voor hetgeen waar ik niet mee kan leven. Frustratie over het niet kunnen loslaten. Angst voor hetgeen wat mij vast kan grijpen wanneer ik niets kan zien. Kon ik maar een glimpje zien van hetgeen wat mij bang maakt. Ergens moet er toch een lichtknopje zijn….. ik wil het lichtknopje vinden. Ik blijf tasten in het duister en zoeken naar verlichting.

*Happiness can be found in even the darkest of times if only one can remember to turn on the light.

2 Reacties

 1. augustus 8, 2018 / 2:41 pm

  Hi Christine,
  Zo herkenbaar allemaal. Ik ben weliswaar een stuk ouder, maar toen ik jong was, 24 ongeveer, heb ik ook een depressie gehad. Pas de laatste jaren accepteer ik dat ik hooggevoelig ben en sinds mei vorig jaar zit ik thuis met een burn-out. Na 17 jaar lang mijn eigen bedrijf gerund te hebben, heb ik de handoek ik de ring moeten gooien. Nu herstellende en op zoek naar de ik zonder mijn bedrijf (ballet, theaterschool) Langzaam krabbel ik op. Leuk om je blog te lezen, ik wens je veel sterkte en succes!

  • Christine
   Auteur
   augustus 9, 2018 / 9:15 am

   Bedankt voor je reactie. Wat spannend om opnieuw weer vanuit dat dal weer omhoog te klimmen. Het is best moeilijk om uit te vinden wie je bent, wat je eigenlijk wilt als persoon, als je je identiteit niet meer uit je werk kan halen. Ik wens je veel goeds en wijsheid in deze zoektocht. We volgen elkaar;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: