And now that you don't have to be perfect.
You can be good.

Mijn verhaal

November 2017. Ik moest die week met de trein naar mijn werk. Ik werkte destijds in een huisartsenpraktijk. Ik weet nog dat ik die maandagochtend tegen mijn vriend zei: ‘ik kan niet meer, ik wil zo graag stoppen, maar ik weet niet hoe’. 
Volhouden, dat was al jaren mijn mantra. Donderdagochtend, ik zat in de trein, ik kon alleen maar huilen. Op het moment dat ik uit de trein stapte liep ik mijn stagiaire tegen het lijf. Ik veegde mijn tranen weg en begon weer opnieuw. Zoals iedere dag, iedere moment en iedere minuut. Half 11 koffiepauze, ik kreeg een enorme piep in mijn oren en het werd wazig om mij heen. Het leek alsof ik in een bubbel terecht kwam. Ik weet nog dat ik zei: ‘ Ik meld mij ziek, ik weet niet wat ik heb, maar volgens mij is het geen griep. En zo geschiedde.
Het was de zwaarste tijd van mijn leven en hoe cliché ook. Ik ben zo dankbaar voor mijn burn-out. Ik kwam weer terug bij mijn kern. De essentie van mijn bestaan. Waar ik voor sta. Ik geloof in echtheid en in mensheid. Ik geloof in kwetsbaarheid en imperfect zijn. Ik geloof in mijzelf kunnen zijn. Ik geloof in het delen en inspireren. Ik geloof juist dat de rauwe kantjes van het leven zorgen voor verbinding.
Ik hou van persoonlijke ontwikkeling en groeien.Zie jij het zitten om samen aan de slag te gaan? In juni start ik met een gratis online training om jou kennis te laten maken met mijn werkwijze. Doe je mee?
Ik leer jou om in 5 dagen een lichter te leven te ervaren. Ik geef je praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt.
Liefs Christine

Meer van mij weten of samenwerken?

Voor meer inspiratie.