Favoriete apps

In dit artikel vertel ik jullie over mijn favoriete apps op mijn telefoon. Hier hoef ik verder dus omheen te draaien.

Hier zijn ze dan: mijn favoriete apps:

Spotify

Spotify verrijkt mijn leven. Ja het klinkt overdreven, maar het is echt waar. Ik hou van muziek. Het fijne aan Spotify vind ik dat ik mij eigen playlist kan luisteren zonder dat het mij MB kost. Daarbij vind ik het heerlijk om zo nu en dan een playlist af te spelen bijvoorbeeld de ‘ Easy on Sunday list’, ‘Easy acoustic hits’  of de ‘Peaceful Piano’. Dat zijn wel echt mijn favoriete lijsten. Daarbij vind ik bij de gratis versie de reclames achter elkaar door vreselijk.

Verder gebruik ik Spotify ook voor de Podcasts die ik luister. Hier zal ik ook nog even een favorieten artikel van schrijven.

Ik heb laatst 2 weken geen Spotify gehad en ik voelde mij ontheemd. Ik vond dat ik moest besparen op die 10 euro. Spotify verbindt automatisch met mijn boardcomputer in de auto, zo heb ik onderweg altijd mijn eigen muziek, evenals op de fiets. Na 2 weken vond ik het goed. Ik heb hier hartstikke veel plezier van en muziek is goed voor een mens. Dus dan maar dat 10tje extra.

Flitsmeister

Echt een goede uitvinding deze app. Deze sluit ook automatisch aan met mijn auto, zodra ik hem aanzet. Ik vind de app geweldig. Bij alle flitspalen, lasers en dat soort dingen geeft hij een melding, door mijn muziek heen. Dan weet ik dat ik even gas los moet laten. Daarbij geeft de app ook aan als er ergens file is, wegwerkzaamheden of wanneer er een Ambulance/Politie of Brandweer langs moet. Ideaal!

Kaarten

Deze app staat standaard op de Iphone. Ik vind het fijner navigeren dan Google maps.

Maps.me

Tijdens mijn reis in Thailand heb ik hier ontzettend veel gebruik van gemaakt. De app download de kaart van de omgeving waar je je bevindt. Dit doe je op het moment dat je wifi hebt. Zodra je zonder internet op pad gaat, heb je dus gewoon je navigatie.

Overcast

Tijdens mijn Burn-out, kon ik amper prikkels verdragen. Alles viel mij zwaar. Licht, geluid en zelfs lezen lukte niet. Toen ontdekte ik de podcast. Uren heb ik overdag naar interviews en verhalen geluisterd. Wanneer de onrust in de nacht toenam, weken achter elkaar, dat ik pas om 5 uur in de ochtend in slaap viel. Had ik mijn podcast. Lifesaver!

Tripadvisor

Waar ik ook ben, uiteten of op vakantie. Ik slinger altijd even tripadvisor aan. Even de recensies lezen. Ik vind het belangrijk om waar te krijgen voor mijn geld. Hetzelfde geld met hotels. Het fijne van tripadvisor is, zijn de bijgevoegde foto’s van eerdere gasten. Als ik op een foto schimmelaanslag in de badkamer zie of andere narigheid. Weet ik genoeg.

Vodafone

Handig om te weten hoeveel mb ik over heb. En hoeveel ik verbruik. Zoals 3 weken geleden: lekker bellen met mijn oma uit Curacao. Zo gezellig, totdat ik mij na 1 uur besefde dat ik naar Curaçao aan het bellen was. De rekening was niet zo grappig, wel fijn dat je hier je dankzij de app geestelijk op kan voorbereiden.

Basic Fit

De Basic fit app gebruik ik voor mijn krachttraining. Ik ben beginner wat krachttraining betreft en niet geheel gedisciplineerd. Ik doe liever een spinningles. Maar de billen, benen en buik moeten ook onderhouden worden. Daar vind ik deze app handig voor. Ik doe meestal de training: ‘krachttraining dames’. Hierin staat dan precies een routine, sets en welke apparaten.

Tikkie

Handig voor alle mensen waar ik geld van verwacht en voor mijn schuldeisers.

Pintrest

Pintrest is verslavend en voer voor mijn creatieve geest. Ik kan er uren op blijven kijken. Mijn moodboards zijn nooit compleet. Het enige nadeel is dat je als veelgebruiker van Pintrest dezelfde dingen tegenkomt op een gegeven moment.

Internetbankieren

Spreekt voor zich. Ik kan niet zonder meer.

Shazam

Eerder moest je bij een leuk liedje het nummer opnemen en later maar een paar regels intypen op google. Hopend dat je het nummer terug kan vinden. Nu hebben we Shazam.

Marktplaats

Vooral lekker op een doelloze regenachtige ochtend wanneer je niet uit bed wilt. Lekker vanuit bed koopjes jagen.

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: