Happy new home #2

Happy new home #2

Het is alweer een aantal weken geleden dat ik mijn eerste verhuisblog schreef. Dus het wordt wel weer tijd voor een nieuwe update. Vanaf het moment dat wij hoorden dat alles rond was voor de passage heb ik een verhuisplanning gemaakt. Ik maak altijd lijstjes, want dit geeft mij enorm veel overzicht en ruimte in mijn hoofd.

Hoe het er nu voor staat

Ik ben al een eind op weg met het inpakken, denk dat ik er nu ongeveer 15 dozen heb staan. Het voordeel aan verhuizen is, is dat dit HET moment is om troep weg te gooien.  Daar maken wij dus ook grondig gebruik van. Voor de rest hebben we al verschillende instanties ingelicht om de verhuizing door te geven.

Inrichting

Wat de inrichting betreft hebben wij eigenlijk wel al een globaal idee. We hebben een nieuwe bank en stoel besteld en de rest bekijken wij tzt. Bij het inrichten van het appartement waar wij nu wonen heb ik voornamelijk voor de industriële look gekozen. Dit wil ik in ons nieuwe huis niet meer, althans in mindere mate. Het mag wat warmer en persoonlijker. Meer hout elementen en meer planten, veel meer planten. Ik ben druk bezig met een Pilea voortplanten en een mooie grote bananenplant staat ook zeker op mijn wishlist.

Als we er wonen wil ik stukje bij beetje de boel inrichten in plaats van er nu een tijdschrift bij te pakken en alles overnemen wat nu ‘in’ is. Ik wil op zoek gaan naar onze eigen stijl. Daarbij is het nu inmiddels al 2 maanden geleden dat wij in het huis zijn geweest. Dus wil ik de sfeer ook gewoon weer even proeven.

Wat te doen in het nieuwe huis

In het huis zelf hoeven wij gelukkig niet veel te doen, de boel schilderen en de houten vloer moet behandeld worden. Dus geen grote verbouwingen.

Wij hebben 3 weken voor het klussen en verhuizen gepland. Dan kunnen wij mooi in de avonduren en weekenden aan de slag. En ik wat meer overdag i.v.m mijn wisselende diensten.

Het wordt straks hard werken, maar dat is het zeker waard!

1 Reactie

  1. Saffira
    augustus 1, 2018 / 10:17 am

    Ontzettend spannend! Even doorzetten en dan lekker genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: