Mijn blog bestaat 1 jaar!

Yay!

Lieve allemaal, vandaag is het precies één jaar geleden dat ik begon met dit blog. Yes! Om dit te vieren heb ik een nieuwe lay-out uitgezocht, hier ben ik heel erg blij mee! Wat vinden jullie ervan? Het eerste halfjaar schreef ik eigenlijk alleen voor mijzelf en wat trouwe fans (familie). Dat vond ik eerst ook wel prima. Het idee dat iedereen mijn artikelen kon lezen vond ik best spannend.  Een aantal maanden geleden heb ik besloten om een instagram account te maken en te koppelen aan dit blog.

Search of Light 

Hoe ik bij deze naam kom? Het spreekt eigelijk voor zich. In de moeilijkste momenten van je leven ben je op zoek naar een lichtpuntje. Hoe klein het ook maar mag zijn, het geeft hoop. En dat is soms alles wat je nodig hebt.

Verbinding

Ik hou van delen, inspireren en geïnspireerd worden. En hoe leuk is het dat ik nu al ‘verbinding’ heb gevonden met mensen die zich in mij herkennen of anders om. Ik kom mensen tegen op instagram, die mij inspireren en mij de moed geven om verder te gaan, net even dat duwtje in de rug. Ik hoop dat ik dat ook voor mensen kan betekenen.

Toen ik vorig jaar zelf ziek was, voelde ik mij vaak erg eenzaam. Mensen om je heen proberen zich in te leven, maar hadden soms geen idee waar ik door heen ging. Ik hoop dat de mensen die zich in deze situatie bevinden of wat voor situatie dan ook, verbinding mogen hebben. En hetzelfde mogen ervaren als wat ik nu ervaar. Ik heb vaak genoeg een haat-liefde relatie gehad met Instagram, maar ook daar komt nu belans in. Anyway, ik klets teveel. To the point!

Bloggen is inmiddels mijn hobby geworden, het is mijn uitlaatklep en ik kan er uren mee bezig zijn. Ik vind de interactie echt superleuk, dus iedereen die mijn blog volgt/leest: bedankt, ik vind het ontzettend leuk!! Laten wij elkaar blijven inspireren.

Uitgelichte artikelen

Inmiddels wordt mijn blog vaker en door meer mensen gelezen, geweldig! Daarom vind ik het het leuk om de komende dagen wat oude blogs uit te lichten. Deze blogs zijn dus voornamelijk geschreven in de tijd dat ik thuis zat. Schrijven gaf mij de mogelijkheid om, diepe pijnlijke gedachten te kunnen uiten.

Hierbij trap ik af met een van de eerste artikelen:

  • Mijn allereerste blogpost: ‘Setting Suns‘. Midden in mijn burn-out geschreven. Ik schreef over mijn haat-liefde relatie met Social media. Dit was voordat ik mijn persoonlijk Instagram en Facebook verwijderd had. Inmiddels heb ik wel weer een persoonlijke Instagram, maar die heb ik voor vrienden. Geen Jantjes en Pietjes van 15 jaar geleden, maar gewoon vrienden waar ik soms wat mee wil delen en waarvan ik oprecht geïnteresseerd ben in hun reizen oid. En natuurlijk de instagram van Search of Light. 
  • Stilte: Toen ik net thuis kwam te zitten, kreeg ik het advies van mijn therapeut om volledig tot mij zelf te komen. Leven alsof ik in een klooster leefde. Dagen zonder schermen. Volledig in stilte. In deze blog lees je wat stilte met mij doet en wat het mij uiteindelijk oplevert. Overigens raadt ik het iedereen aan om eens de stilte op te zoeken. Je kunt klein beginnen. 

Veel leesplezier.

Met liefde,

Christine

3 reacties op “Mijn blog bestaat 1 jaar!”

  1. Zo hee weer wat geleerd. Ja door alle blogjes lezen had ik er wel eens iets van gelezen van je, maar hoe het nou precies zat?? Lijkt me wel echt vervelend om te hebben, maar handig dat je het nu voelt aankomen. Ik ben nog nooit flauwgevallen en het lijkt me heel eng haha.

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: