Friday happiness

Friday happiness

Geluksmomentjes van deze dag.

Iedere keer een feestje door de brievenbus: Snailmail. Vrolijk versierde enveloppen, mooi brief papier met zo nu en dan een leuk klein presentje erin. Ik word zo ontzettend blij van het versturen en krijgen van post. Heerlijk om creatief bezig te zijn, knippen en plakken.

Mijn varen die het ontzettend goed doet in onze badkamer. Ik las op het internet dat Varens het goed doen in donkere, vochtige ruimtes. Tot nu toe doen ze het ontzettend goed.

Ik ging naar de action en nam mee…..:)

Lekker knippen en plakken en met liefde snailen. Verstand op 0, perfectionisme aan de kant schuiven en gaan. Lekker aan het werk in mijn eigen chaos. Kan niet wachten tot mijn eigen hobbykamer klaar is.

Dit was mijn vrijdag:)

Share:

2 Reacties

 1. november 18, 2018 / 9:02 pm

  Ah dus dat is snailmail. Ik had al zoiets op je Insta voorbij zien komen. Lijkt me heerlijk om lekker te kunnen frutselen, lijkt me ook zo ontspannend! Ik heb er zelf helaas geen geduld voor, en weinig aanleg ook, haha. Wat fijn dat je straks een speciale hobbykamer hebt.

  • Christine
   Auteur
   november 28, 2018 / 10:46 am

   Ik had er ook weinig geduld voor eerder en mijn perfectionisme blokkeerde mij volledig. Het werkt echt zo ontspannend. Toch maar een keer proberen Jitske:)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: