Over Christine

Ik ben Christine (1991) en een van mijn grootste passies is persoonlijke ontwikkeling. In 2017 heb ik een burn-out gehad. Hier ben ik onwijs door gegroeid en ben ik in een sneltrein van persoonlijke ontwikkeling terecht gekomen. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen boek lees of een podcast luister om mijn eigen ontwikkeling te voeden. Hoe leuk is het om mijn eigen bevindingen tijdens deze ontdekkingsreis met jou te delen.

Al zolang ik mij het kan herinneren ben ik altijd geboeid in het leven. Hoe werkt het leven en wat is de zin van het leven? In mijn opvoeding heb ik de geloofsovertuiging van de Jehova’s getuigen meegekregen. In mijn tienerjaren kwam ik erachter dat dit niet bij mij paste. Het voelde voor mij niet vrij. Ik geloof erin dat wij mensen vrij mogen leven in liefde, naar onszelf en naar de ander. Ik geloof in eenheid en een zijn. Ik geloof in het creeën van mijn eigen werkelijkheid.

Dit maakt dat ik opensta voor alternatieve (behandel) methodes en dit vanuit mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme onderzoek. 

Naast deze passie heb ik nog meer hobby’s namelijk: knutselen (snailmail), wandelen, voetballen, tuinieren, het organiseren van onze bruiloft (juli, 2020) en schrijven. In de tijd dat ik over heb werk ik in de zorg en volg ik een deeltijd HBO studie Social Work. 

‘Leren, dat is wat ik zo leuk vindt. 
En erover schrijven. 
Lees je mee?’ 

Kwetsbaarheid is mijn grootste kracht. 

Het is voor mij een missie geworden om mijn ervaringen en tips te delen van mijn burn-out en alles wat mijn leven een stuk lichter maakt.