Thailand photodairy 5/4-8/4

Donderdag 5 april begon het Thailand avontuur met een nachtvlucht van 11 uur van Amsterdam naar Bangkok. De vlucht was prima en ik had een paar uur geslapen. Om 11 uur in de ochtend kwamen wij aan in Bangkok.

Verblijf in Bangkok

 

Welkomstbloemen van onze BNB host.

Ons verblijf

Na een warm welkom van onze BNB hosten Steve en Wang Chai. Kwamen wij aan bij ons verblijf. Het zit buiten de stad en het is een oase van rust. Het is ontzettend fijn dat wij de drukte op kunnen zoeken en daarna weer kunnen ontspannen. Door het vele reizen is dit de ultieme plek om te ontprikkelen.

Vannacht de eerste nacht geslapen in ons hutje. Ik ben mij ervan bewust dat ik mij in de tropen bevindt. Dat er meer beestjes zijn dan de langpoot besef ik mij ook… Wat ik onderschat heb, is dat je in een bamboe hutje het idee hebt, dat je buiten slaapt. Prachtig, als je niet fobisch bent voor beesten. Het was een bijzondere nacht, laat ik het daarop houden. Je hoort van alles over je hutje heen lopen, snel, langzaam, onbekende geluiden, getik en noem het maar op. Uiteindelijk ben ik rond 3.00 in slaap gevallen met mijn oordoppen en koptelefoon op mijn hoofd. Comfortabel was het niet, maar wat je niet hoort, is er niet;)

Ik heb nu in ieder geval een methode om mijzelf in slaap te krijgen.

Gelukkig ging het een dag later beter. Wetend dat er geen varaan door mijn kamer kruipt. De dieren die ik hoor zijn: eekhoorntjes, Took-ah’s, vogels en krekels. Het geluid van de Took-ah’s is erg bijzonder.

 

 

Welkomst maaltijd van de Host: Khoa Soy. Heerlijk!

 

 

Share:

2 Reacties

 1. J
  april 9, 2018 / 9:35 pm

  Wauw! Wat leuk om foto’s te zien en op deze manier jouwn reis te kunnen volgen! <3

  • Christine
   Auteur
   april 11, 2018 / 2:00 pm

   <3 xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: