Thailand photodairy| In een gouden kooi

Thailand photodairy| In een gouden kooi

Het resort dat ik geboekt had is werkelijk prachtig. Purin Resort. Picture perfect. Het is een klein schalig resort wat afgelegen ligt, met prive strand.

Zoals je op de foto’s kan zien is het werkelijk prachtig. Ik heb heerlijk van het bed en van het bad genoten. Maar ik was er niet gelukkig. Alles was op afstand. Er was niet eens een supermarkt in de buurt. Niet dat dat zo erg is, maar ik voelde mij daardoor niet meer vrij. Als ik hier met Frank zou zitten of een vriend(in) was het een ander verhaal. Ik kan ontzettend goed alleen zijn, maar ik had er gewoon geen behoefte aan.

Ik wil in de avond bij winkeltjes kijken, ergens wat drinken, mensen kijken, een massage kunnen doen etc. Zelf de keuze kunnen maken of ik in rust wil zijn of niet. Ao Nang beach, waar de drukte is was op 1 uur rijden met de taxi. Ik voelde mij vast in een gouden kooi. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Ik had dit resort geboekt tot maandag. Ondanks dat ik erin geinvesteerd had gaf het mij rust om iets anders te zoeken. Hoe mooi en sereen ook…. ‘we mot’n deur’.

Dit was voor mij de beste keus. Ik ben nu weer in ao nang, de toeristische badplaats. Waar je om de hoek je massage, fruitshake en fried rice kan halen. Je vette tosti kan halen bij de 7 eleven. De plek waar je om de 2 meter wordt aangesproken door de proppers. ‘This is Thailand’

Ik zit nu in een mooi rustig hostel, met een eigen kamer en badkamer, 5 min lopen naar de drukte.

Me is happy!

Ik denk dat je niet altijd je keuze moet laten af hangen van je investering. Je gevoel volgen is belangrijk. Soms heb je nou eenmaal ergens veel energie/geld  in gestopt en kom je erachter dat het niet werkt voor jou. Dat kan in alles voorkomen werk,studies, relatie etc.

Mijn nieuwe stulpje tot maandag:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: