What’s in my backpack (30L)?

Het is zover, over ruim een week vlieg ik naar Thailand. Het inpakken van mijn tas was wel even een uitdaging. 3 weken reizen met een backpack van 30 liter reizen leek niet veel. Zeker voor een eerste keer was het toch wel even spannend.

De voordelen: geen bagage inchecken, je hebt alles bij je, je bagage kan niet zomaar verdwijnen, je hoeft niet te wachten op je bagage dus het geeft in zekere zin een bepaalde vrijheid. Zeker als je net als mij ook een aantal binnenlandse vluchten

maakt tijdens de reis. Voordat ik mij zelf in backpacken had verdiept, dacht ik dat ik met zo’n ruime 40/50 liter tas zou moeten lopen. Ik zag het al helemaal voor mij. Waar gaat die tas, met die kleine meid naar toe? Als je voor langere periode gaat reizen/kamperen oid, kan ik mij het goed voorstellen, maar in mijn situatie komt een kleine backpack mij goed uit.

Mijn rugtas komt van de Lidl. Het is mijn eerste backpack. Voor 15 euro kan ik tijdens de reis onder

vinden wat ik fijn vind aan een backpack en wat ik misschien anders zou willen. Zo kan ik voor mijn volgende reis een rugtas kopen met wat meer kwaliteit. Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als deze tas het is en ik daar de komende jaren mee kan reizen.

Dit is wat ik meeneem:

 

 

Kleding   Electronica   Overig
2 korte broeken E-reader Notitieblok
5 hempjes Oplader iphone Puzzelboekje
2 t-shirts Powerbank Kaarten
1 jumpsuit Oordopjes Ehbo-kitje
2 bh’s Kauwgom
7 onderbroeken Toilet artikelen Nekkussen
1 badpak Tandenborstel in houder Slaapmasker
1 paar afgetrapte  slippers Mini tandpasta Zonnebril
Tandenstoker Reservebril (handig!!, met -7, wil je echt een reservebril bij je hebben)
Make-up Kleine portemonnee
Scheermesje Katoenen tas en klein uitgaans tasje
Bodylotion Borst tasje voor op het vliegveld
Zonnebrand  Medicatie
Mini deo

 

Belangrijke documenten: kopie’s paspoort, medicatiepaspoort, tickets, reisverzekeringspapieren

Op wat kleine dingen na: is dit wat ik meeneem naar Thailand. Ik heb zelfs nog ruimte over in mijn tas wat ideaal is voor mijn souvenirs etc. Het lijstje/ foto lijkt misschien incompleet, maar ik ga samen met een vriendin, die ook het een en ander meeneemt.

Jullie nog tips? Laat het weten in de reacties.

 

3 reacties op “What’s in my backpack (30L)?”

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: